Donacija Gradske ljekarne Zagreb Caritasovoj kući u Brezovici

Dan-bolesnika-01

Caritasova kuća Blaženog Alojzija Stepinca u Brezovici, u kojoj se radnici, rehabilitatori, pedagozi, liječnici, odgojitelji, terapeuti, medicinske sestre i njegovatelji brinu za 75 osoba s tjelesnim i mentalnim oštećenjima vrijedna je ustanova koja često dobiva humanitarnu pomoć volontera, raznih tvrtki i donatora. Ovoga puta pomogla je i Gradska ljekarna Zagreb jer kako bi štićenicima pružili najbolju njegu, potrebni su im dodatni pripravci i lijekovi.

Posrednica u donaciji Gradske ljekarne Zagreb bila je Marina Pucević, predsjednica Gradske četvrti Brezovica koja ove godine priprema i investiciju od 80.000 kuna koja uključuje Caritasovu kuću, i to u sklopu plana malih komunalnih akcija. Kuća će dobiti dvije nove ljuljačke i pet antistresnih podloga kako bi se djeca mogla sigurnije igrati.

Jučer je, na Dan bolesnika, u Caritasovu kuću stigla ravnateljica Gradske ljekarne Zagreb Nada Jambrek s kutijama punim dodataka prehrani, vitamina, masti, sirupa protiv kašlja, kapi za nos... većina pripravaka našeg galenskog laboratorija.

– Vrijednost naših pripravaka je tri tisuće kuna, a uključili su se u donaciju i naši poslovni partneri. Ovo je naš obol njihovoj dobrobiti i uvijek ćemo se odazvati u skladu s našim mogućnostima – rekla je Nada Jambrek, ravnateljica Gradskih ljekarni Zagreb.

Pročitajte više u Večernjem listu.

fotografije: Emica Elvedji/Pixsell

SOLGAR na -10% uz savjetovanja o dodacima prehrani...
EUCERIN vas voli od 12. do 14. veljače u svim naši...