Gradska ljekarna Zagreb od danas u Svetom Ivanu Zelini

Zelina
44. po redu ljekarna u sklopu Gradske ljekarne Zagreb otvara svoja vrata u Svetom Ivanu Zelini, na adresi Zagrebačka ulica 9, te će tako dodatno
unaprijediti kvalitetu života te brigu o zdravlju stanovnika grada.
Na području grada i pripadajućih naselja živi oko 16 tisuća stanovnika kojima je Gradska ljekarna Zagreb itekako poznata.
Naime, prva ljekarna u Svetom Ivanu Zelini otvorena je ranih 80-tih u sklopu tadašnje Ljekarne "Zagreb " i postojala je kao jedina ljekarna u Zelini do početka 90-tih kada odlazi u zakup mag. Krofak, do tada voditeljice iste ljekarne Ljekarne "Zagreb".
Danas se ljekarna vraća kao 44. ljekarnička jedinica Gradske ljekarne Zagreb, no kao dio moderne zdravstvene ustanove koja svojim sugrađanima omogućuje pružanje vrhunske usluge ljekarničke skrbi uz promišljen i metodički pristup pacijentima temeljen na tradiciji, znanju i iskustvu.

Gradska Ljekarna Zagreb sa svoje 44 ljekarne, galenskim i analitičkim laboratorijem ponosno nastavlja preko 660 godina dugu tradiciju ljekarništva koja je započela polovinom 14. stoljeća. S ljubavlju prema ovom humanom zvanju nastavljaju s misijom pomaganja sugrađanima u svim izazovima za njihovo zdravlje pa će tako i u Svetom Ivanu Zelini pacijenti imati priliku za stručno savjetovanje sa magistrama Gradske ljekarne Zagreb kao i za individualan pristup u savjetovanju i informiranju o djelovanju lijekova, osiguranje racionalne primjene lijekova, prijavljivanje nuspojava, savjetovanje o samoliječenju, prevencija bolesti i očuvanje zdravlja.
Sretan Božić i nova godina!
Obavijest o privremenom zatvaranju ljekarne u Kame...