Pronađite vama najbližu ljekarnu pomoću naših stranica

Lociranje2

Jeste li već isprobali praktičnu funkcionalnost pronalaska najbliže ljekarne na našim web stranicama?

Naše internet stranice, koje smo unaprijedili početkom ove godine, imaju vrlo praktičnu funkcionalnost pronalaska vama najbliže Gradske ljekarne Zagreb. Iako se može koristiti i na stolnim računalima, ta mogućnost najviše dolazi do izražaja ako koristite pametni telefon i imate uključenu funkciju lokacijskih usluga. Tada vas naše nove stranice, uz pomoć karata na vašem telefonu, mogu navoditi prema vama najbližoj ljekarni.

Kako se koristi?

Vrlo jednostavno. Pri vrhu stranice, odmah ispod izbornika, nalazi se ikona „Pronađi najbližu ljekarnu". Kada kliknete na nju, ako su vam uključene lokacijske usluge na računalu ili pametnom telefonu, naše stranice će vam uzvratiti kartom i popisom svih naših ljekarna, a prva na popisu bit će najbliža vama.

​Popis sadrži sve podatke o ljekarnama, tako da možete provjeriti je li trenutno vama najbliža ljekarna otvorena. Između ostalih, u svakom se okviru pojedine ljekarne, nalazi i ikonica RUTA. Ako kliknete na nju, naše će vas stranice odvesti na stranicu s navigacijom i nakon toga je dovoljno da ju pokrenete, ukoliko želite da vas navigacija odvede do ljekarne.

Na pametnim telefonima postupak je isti. Pri vrhu je ikonica „Pronađi najbližu ljekarnu".

​ Ukoliko vam se na pametnom telefonu pojavi upit "želite li dozvoliti da www.gljz.hr koristi vašu trenutnu lokaciju", kliknite OK i nakon toga će se pokazati ekran na kojem će biti karta sa svim lokacijama ljekarni, a ispod nje popis od najbliže do vama najudaljenije ljekarne.

I opet je dovoljno da kliknete na ikonicu RUTA i otvorit će se navigacija.

Želimo vam ugodno korištenje naših stranica!

Zaštita uz popust od 30% u našoj ljekarni na Trgu ...
Vježbajte pamćenje i pomozite si na prirodan način