Tim GLJZ na humanitarnoj utrci Mliječna staza

Tim-GLJZ

GLJZ ove godine ima svoj tim koji će nas predstavljati na utrci Mliječna staza. Ove je godine cilj ove UNICEF-ove utrke osigurati hitnu podršku za djecu s teškoćama tamo gdje je najpotrebnije. Za djecu s teškoćama u razvoju presudno je da stručnu podršku dobiju od najranije dobi. Pravovremena podrška za njih čini razliku između mogućnosti i života na margini društva.

Tu priliku djeca s teškoćama imaju samo jednom u životu, a mnoga od njih u Hrvatskoj je propuštaju, jer im stručna podrška nije dostupna. Cilj naše utrke je pomoći da svako dijete u najbržem vremenu dobije podršku koju treba.

Senzorne sobe djeci s teškoćama pomažu razviti socijalne vještine, osjetilno-motoričke sposobnosti, utječu na poboljšanje u ponašanju, komunikaciji i interakciji s drugima, što je ključno za njihov razvoj i sudjelovanje u svakodnevnom životu.

Sredstva prikupljena putem Mliječne staze 2020. uložit će se u

  • nabavu senzorne opreme i otvaranje senzornih soba za djecu s teškoćama u Hrvatskoj
  • edukaciju stručnjaka za provođenje terapija senzorne integracije

Svaka donacija je vrijedna, kao i svaki kilometar koji će svojim sudjelovanjem doprinijeti GLJZ tim kao simbol podrške djeci s teškoćama. Na tisućama staza, zajedno do istog cilja – da pretvorimo teškoće u mogućnosti!

Više detalja i kako sudjelovati pronađite na OVOJ POVEZNICI

Pobijedite akne s EUCERINom do 13.10. 30% povoljn...
20% popusta na Yasenka proizvode do 20. rujna u na...