Gradska ljekarna aktivno obilježila Dan narcisa

Narcis6

U susret Danu narcisa 14.03. 2019. održana je mini zdravstvena akcija u nizu naših ljekarničkih jedinica koja je započela predavanjem ''Vitamini i minerali - suportivna terapija'' Ive Bužančić, MPharm, univ.mag.pharm.clin.pharm. u Edukativnom centru GLJZ. Naše gošće na predavanju bile su članice Kluba žena operiranih od raka dojke koji djeluje unutar Hrvatske lige protiv raka.

Iako se ljekarništvo tradicionalno povezuje s izdavanjem lijekova, ljekarnička uloga svakodnevno evoluira i sve je značajnija u segmentu savjetovanja o liječenju, samoliječenju, samoskrbi i prevenciji bolesti.

te su uz građanima uvijek dostupno ljekarničko savjetovalište unutar svih ljekarničkih jedinica ustanove organizirane i dodatne aktivnosti:

- određivanja vitaminsko mineralnog statusa organizma organizaciji Salvus d.o.o. u Centralnoj ljekarni

- određivanja kvalitete sluha audiometrom u organizaciji Neuroth d.o.o i mjerenja glukoze u krvi u organizaciji Roche d.o.o. te mjerenja na zdravstvenoj stanici – tlak, vaganje, određivanje postotka visceralne masnoće u ljekarni Kaptol

- mjerenja na zdravstvenoj stanici – tlak, vaganje, određivanje postotka visceralne masnoće u ljekarnama Utrine, Zrinjevac i Draškovićeva te u Centralnoj ljekarni,

-obilazak mini muzeja ljekarništva u ljekarni Kamenita.

Posjetite našu ljekarnu na Kaptolu 17
-30% na sve Avene proizvode samo u našim ljekarnam...